ЙОРИ ТЕРМОТЕСТ
 
   
За нас
Продукти
За контакти
 
Проектиране, доставка и монтаж на отплителни, вентилационни и климатични инсталации.
Производство на електрически водогрейни котли по типов ред и по индивидуален проект.

Електрически котел тип 1
Електрически котел тип 2
Електрически котел тип 3

 
Електрически котел тип 1


 
 
 
 
 
     Предназначен за апартаментно и етажно радиаторно или подово лъчисто отопление. Котелът е с вградена колекторна група за захранване на отоплителните тела (или серпантините) и е подходящ за отопление на помещения, разположени на едно ниво. Предвидено е да може да се вгражда в кухненнски шкаф, както и в зид с дебелина над 25 см. Окомплектован е с трискоростна циркулационна помпа, мембранен разширителен съд, панел за регулиране и контрол. Котелът е осигурен с предпазен клапан и авариен термостат. Допълнителна окомплектовка по заявка - стаен термостат или стаен термостат със седмичен програматор.
 
 
 
 
Електрически котел тип 2


 
 
 
    Предназначен е за локално отопление на апартаменти, вили, къщи, офиси и други. Прахово боядисаният корпус позволява да бъде монтиран и на видими места в обитаеми помещения. Котелът е окомплектован с трискоростна циркулационна помпа, мембранен разширителен съд, панел за регулиране и контрол. Допълнителна окомплектовка по заявка - стаен термостат или термостат със седмичен програматор.
 
     
 
 
 
Електрически котел тип 3


 
 
 
 
  Предназначен е за основен или алтернативен енергоизточник към отоплителни инсталации с котли на течно и твърдо гориво. Предвиден е за монтаж в машинни помещения. Котелът е окомплектован с табло за регулиране и контрол. Котли с мощност по-голяма от 60 kW се изработват по поръчка. Максималната мощност е ограничена от възможностите на захранване с ел. енергия на обекта.
     
  
 
     
 
 'ЙОРИ ТЕРМОТЕСТ' предлага и производство на котли по индивидуална поръчка, с конструкция и габарити, съобразени с мястото за монтаж, с което клиентът разполага.
Фирмата дава една година гаранция за котлите и осигурява гаранционен и следгаранционно обслужване.

Design & Support:
Need.bg

web.need.bg