Уеб дизайн. Интернет Реклама.

Уеб дизайн Интернет реклама
 

Уеб дизайн. Интернет реклама. Популяризация на фирмени уеб сайтове. www.need.bg  English version  
 
 
      За нас
      need услуги
        абонамент
        видове сайтове
        уеб дизайн
      Индивидуални проекти
        страница визитка
        уеб сайт "Старт"
        статичен сайт
        динамичен сайт
        сайт с интро страница
        флаш сайт
      Графичен дизайн
      Контакт
      Карта на сайта
 
 
 
www.gkg.net
 
Register.BG
Уеб дизайн и Интернет реклама
 
За нас
 
 
Уважаеми Дами и Господа,

Ниид БГ ЕООД работи в сферата на Интернет услугите като поддържа Българският Интернет Бизнес Каталог www.need.bg. Каталогът представя дейността на фирми и организации, работещи на територията на България и чужбина и осигурява възможност за директен контакт между тях и Интернет потребителите.

В днешно време Интернет е неразделна част от ежедневието на хората, независимо дали става дума за голямо предприятие, малка фирма или частно лице. Интернет вече не е само забавление, а средство за информация, за установяване на контакти, за търсене и най-вече за намиране. В последно време специалистите нарекоха Интернет - „медия“ наравно с радиото, телевизията и пресата. Тъй като броят на потребителите на мрежата расте с невероятни темпове, Интернет рекламата се превръща в една от основните възможности за популяризиране на фирми, хора или събития.
Всеки ден в българското пространство се появяват множество фирмени и лични уеб страници. Нашата работа е да предложим завършен рекламен цикъл, а именно от създаването на Интернет страницата до популяризацията й с цел където и да потърси някой заинтересован, да попадне на нея.

Накратко за нас - целта ни е да представяме актуална информация за фирмите, присъстващи на нашите страници, като поддържаме постоянен контакт с тях и да осигурим възможност за директна връзка на потребителите на Need.bg с фирмата, която търсят. Каталогът предлага рекламни услуги и се стреми към добра реализация на информацията в световната търсеща машина Google, която се превърна в синоним на „търсене в Интернет“. Целта е нашите потребители лесно ще достигат до информацията, публикувана в каталога. В резултат на това, каталогът се радва на широка аудитория, предимно от представители на бизнес средите.
Доволни сме да отбележим, че Need.bg работи с чуждестранни компании, търсещи партньори в България.
Английската версия на сайта и формата за директен контакт към рекламиращите фирми в каталога се използват много успешно.

Със стартирането на новата версия на Need.bg фирмата предложи на пазара на интернет услугите, нови атрактивни възможности за популяризация и онлайн реклама на стоките и услугите на фирмите, като заложи на интереса на бизнеса да предлага стоки и услуги на промоционални и намалени цени. В стремежа си да удовлетвори потребностите на бизнеса по отношението на информиране на аудиторията, предложихме възможност за публикуване на търговски съобщения, алтернативно на и-мейл маркетинга, с цел спазване разпоредбите на КЗП. Предложихме ефективен начин за поддържане на активен контакт между фирмите и клиентите им, с цел опазването на лоялността и повишаване качеството на обслужването.

Освен търсене на фирми и бизнес партньори, в www.need.bg са възможни:
  • резервации по e-mail за хотели в цяла България,
  • избор на екскурзии и почивки от travel.need.bg и директна връзка с организаторите им,
  • справки за фиксинга на БНБ и използването на архив от 2000 година във finances.need.bg,
  • разработка и популяризация на фирмени сайтове - web.need.bg.
Основната цел на целия екип на фирмата е потребителите на каталога да достигат до надеждна информация за кратко време.

Ниид БГ ЕООД работи изцяло в полза на клиентите си, като се стреми да предоставя качествени услуги и компетентна поддръжка. Ако можем да Ви съдействаме и улесним или за да отговорим на въпросите Ви, моля позвънете между 9 и 18 часа на телефон 02 980 8090 или използвайте формите за контакт.
 
     
 
С пожелание за успех: Екипът на Ниид БГ ЕООД
www.need.bg
 
 
travel.need.bg
needconsult.bg

rentacar.need.bg
 
Ниид БГ ЕООД предлага на клиентите си следните Интернет услуги: Уеб дизайн, Интернет реклама, Разработка на електронен магазин
 
   
   Уеб дизайн. Интернет реклама.

 
 
екскурзии и почивки  |   счетоводна къща
 
Българският Интернет Бизнес Каталог · © 2019 Need BG Ltd. · Общи условия